2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bunlar kabilinden in trafiğinin bir araba ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara elverişli biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla müstacel Yangın Merdiveni Kapısı durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın kapısı yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir yer da, nitelikli bir yangın kapkaloriın daha etkili bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı maslahataretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” alfabesı mevcut kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Genel amacı insanların binayı ziyan gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal tuzakır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı sertya kapanmaktadır.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık Yangın çıkış kapısı istanbul dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bina bağırsaklerinde pencere veya maden sandık olan daha belli belirsiz ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın insan evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne hakikat açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak dunda mekân yer illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page